0

Napečieme vám sladké a veselé!

Klasika, akú si pamätáte z detstva. Voňavé, mäkučké, príjemne sa rozplývajúce na jazyku a tak akurát sladké. Presne také sú  vianočné koláčiky z Glacia.

Ak si chcete na Vianoce užiť  väčšiu pohodu a pečenie by ste radšej zverili do rúk odborníkov na sladkosti, skúste to tento rok s nami. Ušetríme vám čas a pripravíme chutné vianočné pečivo. Nájdete v ňom to, čo máte najradšej. Všemožné druhy klasických koláčikov, orechové, vanilkové, lahodne maslové, čokoládové. Od typických lineckých koliesok až po vanilkové rožky, zázvorníky či najvianočnejšie medovníčky.

Kvalitné vianočné koláčiky vám v Glaciu napečieme z poctivých surovín. Samozrejmosťou je 80% maslo, domáce vajíčka, 58% čokoláda a kakao privezené priamo z Holandska.
Majte aj vďaka nám veselé, no najmä sladké Vianoce. Presne také, aké ich máme všetci radi.

Z čoho si môžete vybrať?

Vianočné pečivo, 500g balenie za 7,50 eur, balenie obsahuje zmes lineckého pečiva, vanilkových rožtekov, medovníkov a orechových polomáčaných rožtekov
Medovníčky, 500g balenie za 6,50 eur  – medovníčky z Glacia sú zlepené slivkovým lekvárom namáčane v horkej čokoláde
Zázvorníky, 350g balenie za 6,50 eur, klasická chuť podľa domácej receptúry

Kde zoženiete naše koláčiky?

Piešťanoch v predajni na Teplickej, v Trnave v OC MAX a v našej výrobni v Ostrove. Ak chcete objednávku vybaviť z pohodlia domova, koláčiky objednávajte na telefónnom čísle: 0904 283 209.